Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (2024)

  • Home
  • Laboratorium
  • Analist Cytologie OLVG Lab BV
  • Afdeling OLVG Lab B. V.
  • 36 uur per week
  • Locatie: Andere locaties

Ben jij een enthousiaste, veelzijdige analist Cytologie en wil jij je graag bij hét laboratorium van Amsterdam in een fijne werkomgeving aan de slag? Solliciteer dan snel!

Solliciteer

Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (1)

Over de functie

Als analist cytologie verdiep je je graag in analytische vraagstukken. Je beseft als geen ander dat jouw analyse kan bijdragen aan de hulp die we aan onze patiënten kunnen bieden. De hoofdtaak die je hebt als analist is het microscopisch beoordelen van gynaecologische preparaten (cervixuitstrijkjes) en klinische preparaten zoals puncties en vochten. Er zijn opleidingsplannen en doorgroeimogelijkheden tot gespecialiseerd analist cytologie.

Het team bestaat uit een 15 cytologische analisten en een afdelingsleider. Samen met je collega’s ben je verder verantwoordelijk voor het:

  • verwerken en diagnosticeren van cytologisch materiaal
  • actief aandragen van oplossingen en het implementeren van nieuwe ontwikkelingen
  • streven naar verbeteringen en innovatie
  • onderhouden en implementeren van het kwaliteitssysteem

Werkomgeving

OLVG Lab levert innovatieve en doelmatige integrale laboratoriumdiagnostiek in de volle breedte, in combinatie met deskundige en laagdrempelige consultatie en met een hoog serviceniveau, zodat medisch professionals de patiënt tijdig de beste zorg kunnen leveren. OLVG Lab is hét integrale laboratorium van Groot-Amsterdam en omgeving met de drie laboratorium disciplines klinische chemie, medische microbiologie en pathologie in één organisatie. De disciplines zijn nauw met elkaar en een aantal partners verbonden in een netwerk met steeds verder geharmoniseerde apparatuur en methoden, een grotendeels gezamenlijk laboratoriuminformatie- systeem en een gezamenlijke logistieke inrichting. Met ruim 390 collega’s zijn we in staat om, vanuit een krachtige netwerkorganisatie, het volledige diagnostische palet aan de regionale en landelijke markt aan te bieden. Zowel het OLVG is onze klant als ook andere ziekenhuizen, ZBC’s en huisartsenpraktijken. We zijn continu in ontwikkeling en werken slim en professioneel samen. In de nabije toekomst zal een groot deel van de organisatie verhuizen naar een nog te bouwen nieuw state-of-the-art laboratorium in Amsterdam-West.

Over de afdeling Pathologie
De afdeling Pathologie heeft een open en laagdrempelige cultuur. Het team bestaat uit zo’n 90 collega’s waaronder medisch secretaresses, histologisch en cytologisch analisten, pathologen en AIOS. De afdeling is kwaliteitsgericht (ISO 15189 en BVO Darmkanker geaccrediteerd) en verricht diagnostisch onderzoek over de volle breedte van de pathologie.

De afdeling Pathologie zit sinds april 2023 op een nieuwe locatie in Amsterdam Nieuw West: New West Health & Innovation District aan de Plesmanlaan 125.

Functie-eisen

We verleggen de bekende weg als het bijdraagt aan het resultaat. En bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom breng jij nauwkeurigheid, verantwoordelijkheid, enthousiasme en motivatie. Je bent een échte teamspeler. Je kunt omgaan met tijdsdruk en je weet de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben jij iemand die aan- en doorpakt, kansen ziet en deze ook weet te benutten. Je draagt zo actief bij aan je eigen ontwikkeling en die van de afdeling.

Dit neem je ook mee:

  • een afgeronde MLO of HLO-opleiding met voorkeur specialisatie Cytologie. Ben je net afgestudeerd of studeer je bijna af? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren
  • affiniteit met de cytodiagnostiek en laboratoriumwerk
  • ruime ervaring in cytodiagnostiek: gynaecologisch- en klinische cytologie
Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (2)

Wij bieden

Werken bij OLVG Lab betekent werken in een omgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Daarnaast bieden we jou:

  • dienstverband voor de periode van één jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd
  • FWG-schaal 40 - 45, conform cao-ziekenhuizen, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
  • kom je net van de opleiding dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren. In dat geval start je bij gebleken geschiktheid en selectie als Basis Analist en word je binnen 1 jaar ingewerkt tot Analist
  • eindejaarsuitkering en vakantiegeld van ieder 8,33%
  • een goede reiskostenregeling
  • 144 uur vakantieverlof en 57 uur persoonlijk levensfasebudget
  • pensioenregeling bij PFZW
  • de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen, onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekeringen (Zilveren Kruis Achmea of IZZ)
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
  • de keuze in persoonlijke secundaire arbeidsvoorwaarden, die bij jou passen (Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden)

Dezearbeidsvoorwaardenzijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (3)

Sofia Faneyte (zij / haar) recruiter Bel recruiter 06-48507652

Interesse in deze vacature?

Benieuwd wat OLVG Lab BV jou als gespecialiseerd analist Cytologie kan bieden? Solliciteer dan vóór maandag 20 mei 2024 via de sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over de functie analist Cytologie? Bel dan met Danielle Bulsink, afdelingsleider Cytologie, via 020-5993185.

Solliciteer

Sollicitatieprocedure

  • Ontvangst van jouw sollicitatie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Jouw indiensttreding
  • Welkom bij OLVG

Na het versturen van jouw sollicitatie, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Recruitment controleert na ontvangst van jouw sollicitatie of alles goed is binnengekomen. Indien er informatie mist of er vragen zijn neemt Recruitment contact met je op.

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op basis van jouw CV en motivatie om te bepalen of er een match is tussen jou en de vacature. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature een terugkoppeling te geven. Dat doen we telefonisch of per e-mail.

Voor medisch specialisten geldt de BBO-sollicitatieprocedure.

Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (4)

Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek op één van onze OLVG locaties. Het gesprek is met een aantal selectiecommissieleden veelal bestaande uit een leidinggevende en een directe collega van de afdeling. Je komt tijdens dit gesprek meer te weten over werken bij OLVG, de functie en je mogelijke toekomstige collega’s. En wij komen meer te weten over jou als persoon, jouw competenties en jouw capaciteiten.

Na het eerste gesprek volgt er een mogelijk tweede gesprek en/of een assessment (dit wordt indien van toepassing vooraf vermeld in de vacaturetekst). Je ontvangt voor alle gesprekken per e-mail een uitnodiging met alle nodige informatie.

Je ontvangt na alle gesprekken een persoonlijke terugkoppeling.

Voor medisch specialisten geldt een afwijkende sollicitatieprocedure. Klikhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (5)

Zodra je bij OLVG bent aangenomen neemt je toekomstige leidinggevende contact met je op. Hierna volgt een digitaal indiensttredingsproces. Je ontvangt hierover een e-mail bericht met welke informatie en documenten je hiervoor nodig hebt.

Voorafgaand gaan we referenties na en wordt jouw registratie gecontroleerd. Diploma verificaties verrichten wij middels het diplomaregister. Een VOG is verplicht om te werken bij OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (6)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de eerste werkdag een warm welkom krijgt. Zodra je start bij OLVG neem je deel aan de introductiedag. Zo leer je alle belangrijke informatie over werken bij OLVG en maak je kennis met andere nieuwe collega’s. Daarnaast word je natuurlijk zorgvuldig ingewerkt op de afdeling waar je gaat werken.

Vlak voordat jouw introductieperiode start, kun je de OLVG intro-app downloaden. Hiervoor krijg je van ons een unieke code. In de intro-app vind je uiteenlopende informatie, filmpjes en quiz'jes over OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (7)

Gerelateerde vacatures

: waar ben jij op je plek?

36 uur | Andere locatiesAls analist cytologie verdiep je je graag in analytische vraagstukken. Je beseft als geen ander dat jouw analyse kan bijdragen aan de hulp die we aan onze patiënten kunnen bieden. De…Bekijk vacature
Laboratoriummedewerker Pré-analyse Medische Microbiologie OLVG Lab BV32 uur | Andere locatiesWij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Medisch Secretaresse, ook wel bekend als Laboratoriummedewerker Pré-analyse, die ons team komt versterken. Een greep uit jouw werkzaamheden…Bekijk vacature
Gespecialiseerd analist algemene hematologie OLVG Lab BV36 uur | Andere locatiesJij bent dé expert op het gebied van algemene hematologie en bloedstolling. Je houdt ervan om de troubleshooter van de afdeling te zijn. Of het nu gaat om een lastige casus of een technisch…Bekijk vacature

Of meer

Meer vacatures in vakgebied

Laboratorium

Bekijk

Alle vacatures

Onze vacatures als eerste ontvangen?

Vacaturemail

Daarom OLVG

Ben je er nog?

Omdat je al een tijdje niet meer actief bent op deze pagina zijn we benieuwd of je nog interesse hebt in deze vacature. Daarom vragen we je om op de knop 'Ja ik ben nog bezig' te klikken. Dan checken we voor jou of de vacature nog open staat; Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we je door naar ons vacature overzicht.

  • Home
  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Contact
Vacature Analist Cytologie OLVG Lab BV (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5978

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.